Dania mięsne

  1. Mielone
  2. Mielone faszerowane: jajko, grzyby
  3. Mielone w boczku
  4. Pieczarka faszerowana mięsem
  5. Pieczeń rzymska
  6. Skrzydełka faszerowane
  7. Udka faszerowane
  8. Karkówka zwykła
  9. Karkówka faszerowana mięsem lub na słodko
  10. Kulki drobiowe z farszem
  11. Golonka w piwie
  12. Golonka w kapuście
  13. Trójkąty
  14. Steki z kurczaka
  15. Gołąbki
  16. Kotlet de volaille
  17. Zwijki
  18. Sakiewki
  19. Skrzydełka w miodzie
  20. Schab z piekarnika
  21. Żeberka
  22. Krokiety
  23. Krokiety ze schabu
  24. Szaszłyki
  25. Rogaliki
  26. Zrazy wieprzowe
  27. Kebabiki
  28. Kurczak w piwie cały
  29. Paszteciki
  30. Kluski śląskie
  31. Rolada szpinakowa
  32. Rolada pod pierzynką
  33. Rolada z kurczaka
  34. Ryba pod zamówienie klienta