Dania mięsne


  1. Mielone

  2. Mielone faszerowane: jajko, grzyby

  3. Mielone w boczku

  4. Pieczarka faszerowana mięsem

  5. Pieczeń rzymska

  6. Skrzydełka faszerowane

  7. Udka faszerowane

  8. Karkówka zwykła

  9. Karkówka faszerowana mięsem lub na słodko

  10. Kulki drobiowe z farszem

  11. Golonka w piwie

  12. Golonka w kapuście

  13. Trójkąty

  14. Steki z kurczaka

  15. Gołąbki

  16. Kotlet de volaille
  17. Zwijki

  18. Sakiewki

  19. Skrzydełka w miodzie

  20. Schab z piekarnika

  21. Żeberka

  22. Krokiety

  23. Krokiety ze schabu

  24. Szaszłyki

  25. Rogaliki

  26. Zrazy wieprzowe

  27. Kebabiki

  28. Kurczak w piwie cały

  29. Paszteciki

  30. Kluski śląskie

  31. Rolada szpinakowa

  32. Rolada pod pierzynką

  33. Rolada z kurczaka

  34. Ryba pod zamówienie klienta